Jdi na obsah Jdi na menu
 


6. ročník

6. ročník 2018 - Kolovečský trojboj

 

Již 6.ročník kolovečského trojboje se netradičně konal v kouzelném prostředí vodní nádrže v Holci, kde letní žár tlumily vzrostlé stromy a kdo se chtěl osvěžit, mohl se zde i vykoupat.

Po počátečních problémech s přihlašováním a odhlašováním soutěžních družstev, se zde utkalo ve třech disciplínách, přetahování lanem, pití piva na čas a hod sudem, opět 8 soutěžních celků.

Celá akce vypukla již krátce před čtrnáctou hodinou kdy se na pomyslnou startovní čáru postavili tyto družstva:

1. ECHT KOLOFANT

2. HASIČI LŠTĚNÍ

3. IRON BULLS

4. MEZULÁNI

5. HASIČI PODZÁMČÍ

6. RETARDI

7. HASIČI HRADEC

8. LESNÍ JEZEVCI

A toto jsou také výsledky soutěžního dne. Echt Kolofant se po minulém roce, kdy skončili na 2. místě, opět vrátili na vedoucí pozici.

 

Blahopřejeme!!!

 

Organizátorem Pavlem Krumlem ml. byli vyhlášeni ještě další výherci z řad soutěžících a to kdo měl nejrychlejší čas ve vypití piva a nejdelším hodem sudu.

Nejrychleji vypité pivo měl Vašek Šimánek z družstva Retardi s časem 3,97 s

Sud hodil nejdál Tomáš Pergl z družstva Mezuláni - 9,37 m

 

Kolovečský trojboj, ale není jen soutěžení mužských družstev a proto zde dostaly prostor také děti, které soutěžily v hodu soudkem a pití malinovky. Ženy zde ukázaly, že umí pít také pivo a to v závodě o nejrychleji vypitý půllitr zlatavého moku.

 

foto dokumentace na tomto odkazu ....https://www.facebook.com/pg/mestyskolovec/photos/?tab=album&album_id=254569408495185

nebo .....https://www.mestyskolovec.cz/cs/fotovideo-2018/photolist-242/

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář